Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Kære medlem

Vi håber, at du har haft en god sommer og har fået spillet en masse golf. Ellers byder den kommende periode på masser af muligheder. Se mere i dette nyhedsbrev.
  • Member gets member kampagnen - vinderen er fundet
  • Ny musikvideo - fra Hørsholm Golf
  • Klubmesterskaber i den kommende weekend
  • Kom til medlemsaften
  • Tilmeld dig Lerbækgaard Pokalen
  • Medlemstilbud fra Wallmans
  • Deltag i DM i LigaGolf v/Profil Rejser
  • Storvildt er genoptrykt 

Member gets member kampagne

Vi har igennem sæsonen kørt en kampagne, hvor medlemmer har kunnet henvise nye medlemmer til klubben. Kampagnen er netop afsluttet og ved klubbens fødselsdagsturneringen d. 13. august blev sæsonens member gets member vinder udtrukket.
 
Tillykke til Poul Henning Jørgensen, der nu skal en tur med Profil Rejser på matchtur til Cypern til efteråret. En stor tak skal lyde til alle de medlemmer, der har deltaget i kampagnen, samt til Profil Rejser for den flotte præmie. Er du interesseret i at tage med på matchturen, kan du finde info her...

Ny musikvideo - fra golfbanen

Tidligere på sommeren havde vi besøg af et produktionsselskab i færd med at lave en musikvideo til en ung kunstner "Englando". Hørsholm Golf's baner skulle indgå som en del af kulissen. 
 
Nu er videoen så færdig og vi har været spændte på at se resultatet. Er man musikinteresseret, så kan videoen ses på dette facebook link. Om man kan lide den eller ej er vel et spørgsmål om smag.

Klubmesterskaber d. 27-28. august

I den kommende weekend d. 27-28 august skal vi finde klubmestre i diverse rækker; herre & damer, senior herre & damer, veteran herre & damer, drenge & piger. Det bliver spændende at følge med. Tilmeldingen er stadig åben (lukker d. 24/8), hvis du skulle have mod på at være med.
/Turneringsudvalget.

Medlemsaften d. 8. september kl.19:00

Den udsatte aften fra juni bliver nu gennemført. Og hvem er det så der skal underholde os? Det er såmænd Knut Lindau som vel er kendt af de fleste. Knut vil på en meget morsom måde, fortælle om et spændende og langt liv med mange forskellige oplevelser. Det er vel de færreste som kan se tilbage på et liv som f.eks. gøgler på Bornholm, jagerpilot, helikopterpilot i redningseskadrillen samt ejer af et flyselskab. En mand med mange talenter må man sige. Som et kuriosum skal det naturligvis nævnes at han også er en habil golfspiller og har været medlem af Hørsholm Golf siden 1994. Kom og hør Knuts eventyrlige historie. Se mere her...
/Medlemsudvalget

Spil med i Lerbækgaard Pokalen d. 11/9

Husk at du har mulighed for at deltage i Lerbækgaard Pokalen, der afholdes søndag d. 11. september i Hørsholm Golf. Turneringen er åben for alle og tilmeldingen er netop åbnet. Traditionen tro vil der være et kæmpe præmiebord, samt en flot hole in one præmie, sponseret af Autohuset Vestergaard. Det er muligt både at tilmelde sig individuelt eller som et 4-mands/kvindes hold. Tilmelding og evt. spørgsmål sker til mail post@hoersholm-golf.dk. Vi håber, at se dig d. 11. september!
Måske det bliver dig, der vinder et golfophold til kr. 5000 eller slår en hole in one og løber med præmien fra Autohuset Vestergaard!

Medlemstilbud fra Wallmans

Marc Riesel fra Wallmans er medlem og partner i Hørsholm Golf og i den forbindelse har han og Wallmans lavet et fint tilbud til alle Hørsholm Golf's medlemmer omfattende et show inkl. spisning mv.
 
"Oplev enestående musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og fascinerende akrobatik, mens I nyder en udsøgt 4-retters menu til forpremiere på det helt nye Wallmans Dinnershow – FLASHBACK! Du sparer op til 300,-"
 
Se hele tilbuddet lige her: http://bit.ly/forpremiere-tilbud
 

DM i LigaGolf

Der er 8 pladser på højkant til Portugal, når Profil Rejser Sportconcept arrangerer DM Liga Golf 2016, hvor de vil finde Danmarks bedste to-mandshold blandt folk som både elsker fodbold og golf. Der spilles 2 kvalifikationsturneringer i Danmark (bl.a. i Hørsholm Golf d. 12/9), hvor de to bedste hold fra hver turnering kvalificerer sig til finalen i Portugal. Se mere om turneringen her...

 

Storvildt - genoptrykt

Vores medlem Christian Nyholm har netop genoptryk sin bog "Storvildt", hvori også Hørsholm Golf indgår. Bogen er en psykologisk krimi med masser af spænding og et godt plot. Er man interesseret i et eksemplar kan Christian Nyholm kontaktes på mail candor@ofir.dk  

 
Frameld dig dette nyhedsbrev