Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Vejret bliver fint, så måske du skulle...

Kære Golfspiller! 
På søndag d. 11. september afholdes Lerbækgaard Pokalen i Hørsholm Golf. Turneringen er åben for alle og du har derfor mulighed for at tilmelde dig - der er stadig nogle ledige pladser. Traditionen tro vil der være et kæmpe præmiebord, vind bla. et golfophold eller en flot hole in one præmie, sponseret af Autohuset Vestergaard. Det er muligt både at tilmelde sig individuelt eller som et 4-mands/kvindes hold. Tilmelding og evt. spørgsmål sker til mail post@hoersholm-golf.dk.
Måske det bliver dig, der slår en hole in one og løber med præmien fra Autohuset Vestergaard
 
September byder også på en række andre aktiviteter i Hørsholm Golf:
World Amateur Golfers Championship
 
Word Amateur Golfers Championship d. 9. september, arrangeres af Green-time.
 
Turneringen udmærker sig ved, at der spilles i 5 rækker. Vinderne af de fem rækker kvalificerer sig til landsfinalen på Royal Oak d. 11. september. Vinderne af de 5 rækker her vil udgøre det danske landshold, der i Durban, Sydafrika, d. 22.-30. oktober, vil møde tilsvarende hold fra ca. 30 lande!
 
DM i LigaGolf
 
DM i LigaGolf d. 12. september, arrangeres af Profil Rejser. Profil Rejser Sportconcept arrangerer DM Liga Golf 2016, hvor de vil finde Danmarks bedste to-mandshold blandt folk som elsker fodbold og golf. Vinderne indløser billet til Portugal. 
 
Temaaftenen om "Vejen til langt billigere opvarmning"

Mandag d. 19. september 2016, kl. 19.00 inviterer Gidex medlemmer og gæster til en temaaften om opvarmning. Aftenens program starter kl. 19:00 og udover nyttig information fra energirådgiverne, så bydes der på kaffe og kage. Ring allerede i dag og book en plads - Gidex tlf. 4731 32 21.
 

Vidste du i øvrigt, at...

Hørsholm Golf's "klubhus", Lerbækgaard, stammer helt tilbage fra begyndelsen af 1800 tallet og at den firlængede gård har tjent som mejeri med osteproduktion. I dag er gården nænsomt restaureret og danner rammerne om Hørsholm Golf. Her er gode faciliteter til både golfere og ikke golfere. Der er moderne selskabs- og konferencefaciliteter, samt et hyggeligt brasserie og en café.
Frameld dig dette nyhedsbrev