Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Januar 2017
 
Kære golferspiller!
 
 
Indhold:
  • Bestyrelsen
  • Fastelavn - Tøndeslagning
  • Vinderen af scorekortkonkurrencen
  • PåskeGolf i Algarve
  • Velkommen til nye partnere

Bestyrelsen

Nu begynder vi så småt at kunne se lys for enden af tunnelen/vintersæsonen. Det bliver stille og roligt lysere, pt. særlig mærkbart om eftermiddagen, varslende, at golfsæsonen nærmer sig. Langt de fleste af medlemmerne ligger mere eller mindre ”i dvale” om vinteren eller spiller, når mulighed gives, golf under varmere himmelstrøg – også for at holde formen vedlige. Der har dog hele perioden været aktivitet på vores baner, og driving rangen er blevet flittigt benyttet, også til øvelse med træner.
 
Om nogle få måneder er mørketidens strabadser afløst af ”rigtig” golf på alle vore dejlige anlæg, og alle vil kunne nyde godt af den indsats – udover greenkeeperstabens -  bestyrelse og udvalg i samarbejde med A/S har gjort for at opnå en god 25 års jubilæums sæson 2017. Der vil gennem sæsonen være en række arrangementer og turneringer for medlemmerne, og vi håber på stor opbakning. Første arrangement er afholdelse af  Fastelavn søndag den 26. februar. 
 
Ved årsskiftet fandt også den årlige EGA handicap revision for medlemmer med handicap til og med 36 sted (948). En fejl fra DGU forårsagende fejlagtige beregninger af rigtig mange medlemmers handicap, og hele årsrevisionen – som blev sendt ud første uge i januar -  også i vores klub, må laves helt om. Det er selvfølgelig utilfredsstillende og meget irriterende, men sådan er verden; ingen er kommet til skade. Den nye revision forventer Golfworks er tilendebragt i løbet af januar måned.  
 
Husk at klubbens generalforsamling finder sted tirsdag den 14. marts i Stalden.

Fastelavn - Tøndeslagning

Hørsholm Golf holder søndag den 26. februar kl. 11.00 fastelavn for både medlemmer, gæster, samarbejdspartnere. Alle, der har lyst til at være med, er velkomne.

  • Der vil være konkurrencer for både små og store
  • For børn er der tøndeslagning på fastelavnstønder fyldt med slik, karameller og andet godt
  • Der vil være præmier til både kattedronning, kattekonge og bedste udklædning
  • Desuden er der samtidigt en ”olietønde” konkurrence for de voksne på driving rangen
  • Præmien til den bedste/heldige olietøndegolfer er en fin købmandskurv

Varm chokolade og fastelavnsboller
Efter tøndeslagning og olietøndekonkurrence vil det være muligt at nyde en kop varm chokolade og fastelavnsboller i Restaurant Lerbækgaard. 

Tilmelding
Tilmelding sker til Svend Christensen på mail sc@hoersholm-golf.dk.
Deadline for tilmelding er tirsdag d. 21. februar.

Tilmeld dig selv, en ven, et barn, en mor, en far, en bedsteforældre. Alle er velkommen! 

Vi glæder os til at ser dig!

 

Året scorekortkonkurrence: Vinderen blev...

Gennem sæsonen 2016 har alle medlemmer i Hørsholm Golfklub - efter en runde - kunnet aflevere scorekort i vinafdelingen i Dalgaard Supermarked. I hver måned er udtrukket en vinder - og på årets sidste dag blev - blandt de mange scorekort - årets vinder udtrukket.
 
Den heldige vinder blev Freddy Pedersen. Præmien - 1,5 liter William Grants Scotch Whisky - blev overrakt til den heldige vinder af vinafdelingens chef, Thomas Hermann. Som tillægsgevinst kunne vinderen efterfølgende i afdelingens ølafdeling - blandt det store udvalg - frit vælge tre gode flasker. Så var det tid til et "Godt Nytår" og på gensyn igen i sæsonen 2017.
 
En stor tak skal lyde til Dalgaard Supermarked ved Thomas Hermann for alle de flotte præmier igennem sæsonen.
 

PåskeGolf i Algarve

Vil du holde påskeferie på Algarvekysten eller på forlænget weekend i Estoril? Profil Rejser har lige nu nogle meget fordelagtige rejsetilbud til Algarve eller Cascais. 

Se mere om påskegolf i Algarve...

Se mere om ophold i Estoril...
 
Kontakt Jens Zacho fra Profil Rejser for yderligere detaljer på email jeza@profilrejser.dk

Velkommen til nye partnere

Alm Brand Leasing A/S
Hørsholm Golf byder velkommen til Alm Brand Leasing A/S, ved Thomas Lindgren Mortensen, der i år afholder deres Company Day i Hørsholm Golf. Thomas Lindgreen Mortensen har følgende hilsen:
 
Jeg har gennem et stykke tid været på udkig efter en golfklub som både har faciliteterne til at afholde Alm. Brand Leasings årlige ”Company Day” og som samtidig er placeret således, at jeg og mine kollegaer - der også spiller golf - har mulighed for at invitere forretningsforbindelser forbi til en runde golf og et godt stykke mad i forlængelse af en arbejdsdag. Vi har derfor indgået en partneraftale med Hørsholm Golf og jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med sæsonen og til at møde nye golfspillere både på banen og i erhvervsklubben eller til et af de mange arrangementer som afholdes.

Mange hilsner
Thomas Lindgren Mortensen
Alm. Brand Leasing A/S
Zealand Graphic
Hørsholms Golf byder også velkommen til Poul Erik Dahl fra Zealand Graphic. Zealand Graphic leverer unikke grafiske løsninger til optimale priser når det gælder emballage, instore og tryksager. Via deres webshop kan der bestilles foldere, hæfter, løsblade, visitkort, brevpapir, blokke og skilte mm.
 
Zealand Graphic tilbyder medlemmer i Hørsholm Golf, samt deres familie og venner 10 % på den første ordre. Send en mail til ped@zealandgraphic.dk med ordrenummer samt Hørsholm Golf i emnefeltet, så sørger de for at fratrække 10 % på fakturaen.
 
Ønsker du at vide mere, så kontakt Poul Erik Dahl på 2163 9063, eller fang ham en dag i klubben.
Frameld dig dette nyhedsbrev