Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Deltag i Lerbækgaard Pokalen
Deltag i Hørsholm Golf's store åbne turnering Lerbækgaard Pokalen søndag d. 3. september. Turneringsfee'en for gæster er kun kr. 590, og denne inkluderer matchfee, greenfee, morgenmad, baneservice, frokostbuffet og med stor sandsynlighed også en præmie til dig. Tilmelding foregår enten via golfworks på vores hjemmeside eller via mail til post@hoersholm-golf.dk.
 
Demodag søndag d. 13/8
Overvejer du nyt golfgrej, så kig forbi til demodag i Hørsholm Golf søndag d. 13. august fra kl. 13-15. På dagen er det muligt at afprøve udstyr fra Wilson og Callaway, både drivere, fairway woods, hybrider, jern, wegdes og putters. Der gives 10% rabat på udstyrskøb på dagen.
Køb nye golfsko
Lige nu er der skoudsalg i vores golfbutik. Bl.a. har vi disse Ecco Biom Hybrid2 på udsalg til både damer og herre.
Førpris var kr. 1399/1499. Nu kun kr. 849/949. På andre skomærker og modeller gives der 25% rabat.
 
Kig forbi!
Rejs med til La Manga Club
Med den halvkølige og halvvåde sommer, som vi har haft, så kunne man godt have brug for at komme lidt til syden i efteråret. Det er der mulighed for nu. Rejs med Alan Simon-Mogensen til La Manga Club fra d. 21-28 oktober. Både gæster og medlemmer i Hørsholm Golf kan deltage på rejsen. La Manga Club ligger en lille times kørsel syd for Alicante Lufthavn. Det dejlige resort er beliggende tæt på den smalle halvø La Manga, der dels grænser ud til den store indsø Mar Menor, og dels grænser ud til Middelhavet. I dette smukke område er tre rigtigt gode golfbaner placeret, hvor en masse god golf venter på at blive spillet. Alan vil i ugens løb arrangere diverse turneringer. Der er planlagt 5 runder golf i ugens løb. Evt. spørgsmål rettes til Alan på shop@hoersholm-golf.dk.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev