Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Kære golfspiller
 
Vejret skulle blive ret godt i den kommende periode, DMI siger sol, så måske du skulle få booket nogle teetider i Hørholm Golf de kommende dage. For gæster er der 2 for 1 på greenfee i uge 41 og 42. Vi opfordrer samtidigt både gæster og medlemmer til at benytte Dansk Golf Unions nye app, GolfSporet. Læs mere nedenfor.
 
Hørsholm Golf ønsker dig en god tur!
Hjælp os med at forbedre golfbanen

Download appen GOLFsporet og brug den på din næste runde
 
Dansk Golf Union har udviklet en app, GolfSporet
GOLFsporet er en app, som gør det muligt for alle golfklubber at registrere, hvor på golfbanen golfspillerne færdes under en golfrunde. Den registrerede data er værdifuld for den enkelte klub, idet den giver golfklubben en status og dermed et solidt udgangspunkt for en dialog omkring optimering af både driften og udviklingen af golfbanen.

Hvordan virker den?
Appen bruges på golfbanen og registrerer hvor du har været og hvor lang tid du har brugt undervejs på din golfrunde. Når du har downloadet og installeret appen kan du komme i gang. Du indtaster indledningsvis køn, alder og handicap. Når golfrunden påbegyndes ved 1. tee trykkes start, og når golfrunden afsluttes trykkes stop. Intet andet! Registreringerne vil kun kunne ses inden for golfbanens afgrænsning. Data videregives herefter til golfklubben og Dansk Golf Union. Når klubben har indsamlet 2-300 runder vil det give et godt billede af hvordan golfbanen benyttes. Klubben kan herefter bruge informationerne til at fremme spilhastigheden på golfbanen og optimere driften. Dine informationer
vil ikke blive brugt til andre formål.

Sådan downloades appen:
Appen hedder GOLFsporet og kan downloades gratis i både App Store til IOS og Google Play til Android.
2 for 1 greenfee i uge 41 og 42
 
I uge 41 og 42 er der “kom 2, betal for 1” greenfeetilbud i Hørsholm Golf. Tilbyddet er gældende på standard greenfeetaksten, 18 huller kr. 650, 9 huller kr. 350. Der bookes tid på GolfWorks / Booking for gæster via www.hoersholm-golf.dk. Ved afslutningen af bookingen vælges “betal ved ankomst”.
 
Øl/vand
Fra d. 17.-21. oktober tilbyder Restauranten desuden greenfeegæster en øl/vand ub ved fremvisning af greenfeekvittering fra dagen.
Mulighed for fuldtidsmedlemskab i 2019

Overvejer du et fuldtidsmedlemskab, så har du nu følgende muligheder for at blive fuldtidsmedlem i Hørsholm Golf i 2019:
  • Premium medlemskab, kr. 14.900 ,- /år
  • 18 hullers medlemskab, kr. 10.450,- /år
  • 9 hullers medlemskab, kr. 7.490,- /år
  • Oprettelsen tilbydes til kun kr. 500 (normalt kr. 5.000)
Tilmelding for 2019 inkluderer de resterende måneder af 2018.

Se mere her...
Vintertræningshold
 
Der vil til den kommende vinter være mulighed for at tilmelde sig vinter fællestræning med Peter Jeppesen. Der er hold for både voksne og for juniorer. Evt. spørgsmål rettes på mail til p.jeppesen@live.dk
 
Golfrejser 2019

Har du mod på at tage med til Sydafrika eller emiratet Ras Al Khaimah i starten af 2019, så tilmeld dig en tur med rejseguide og PGA-pro Peter Jeppesen. Se mere i nedenstående rejseoplæg.

Sydafrika afrejse d. 18. januar...
 
Frameld dig dette nyhedsbrev