Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Januar 2019
 
Kære medlem/golfspiller!
 
 
Indhold:
  • Bestyrelsen
  • Fastelavn - Tøndeslagning
  • Træner Hørsholm Golf
  • Nye forpagtere 
  • Information fra banen

Bestyrelsen

Godt nytår til alle!
Vi håber at alle medlemmer er kommet godt ind i det nye år, der jo desværre startede med nyheden om, at vi skal sige farvel til Peter Mikkelsen i restauranten. Der er allerede fundet nye forpagtere, og dem byder vi hermed hjerteligt velkommen.
Også velkommen til vores nye pro, Lars Nysøe - klubben glæder sig til samarbejdet.  
De nye golfregler har nu været gældende i nogle uger, men vi er nok en del, der først får taget rigtigt hul på dem til sæsonstart i marts/april. Klubben vil være vært ved et par regelarrangementer, hvor det vil være muligt at gøre sig bekendt med de nye regler. Også på hjemmesiden vil vi levere diverse orienteringer. Men vi venter lige til vi er lidt længere henne på året – langt størstedelen af vore medlemmer ligger endnu i ”vinterhi”, og vi vil ikke risikere at alt det nye er glemt, når vi står på 1. tee.  
Husk klubbens generalforsamling, der afholdes tirsdag den 12. marts 2019, kl. 19:00. Det er som altid i ”Stalden”. Indkaldelse udsendes i februar, men sæt kryds i kalenderen allerede nu.
 
Datoer til kalenderen:
  • Søndag 3. marts kl. 11.00 Tøndeslagning på Drivingrange.
  • Tirsdag 12. marts kl. 19.00 i Stalden, Hørsholm Golf Klub Generalforsamling
  • Tirsdag 2. april kl. 19.00 i Stalden, medlemsmøde om de nye Golf regler.
  • Søndag 28. april Golfens Dag.
 
 

Fastelavn - Tøndeslagning

Hørsholm Golf holder søndag den 3. marts kl. 11.00 fastelavn for både medlemmer, gæster, samarbejdspartnere. Alle, der har lyst til at være med, er velkomne.

  • Der vil være konkurrencer for både små og store
  • For børnene tøndeslagning på fastelavnstønder fyldt med slik, karameller og andet godt
  • Der vil være præmier til både kattedronning, kattekonge og bedste udklædning
  • For voksne er der en ”olietønde” konkurrence på driving rangen
  • Præmien til den bedste olietøndegolfer er en fin købmandskurv

Varm chokolade  
Efter tøndeslagning og olietøndekonkurrence byder Restaurant Lerbækgaard på varm chokolade ved præmieoverrækkelsen.

 
Tilmelding  Af hensyn til planlægningen bedes tilmelding ske til Svend Christensen på mail sc@hoersholm-golf.dk.
Deadline for tilmelding er tirsdag d. 26. februar.
Tilmeld dig selv, en ven, et barn, en mor, en far, en bedsteforældre. Alle er velkommen! 
Vi glæder os til at se dig! 

Ny træner i Hørsholm Golf

 
Vi er glade for at byde velkommen til Lars Nysøe, som ud over Peter Jeppesen og Jesper Kjærbye, vil stå for træningstilbuddet i Hørsholm Golf.
 
Mere information og trænernes program vil være at finde på vores hjemmeside.
Vi byder velkommen til Mads og Steffen som nye forpagtere af Brasseri Lerbækgaard.
 
Tro, håb og kærlighed”  
Tro, håb og kærlighed er en måde at udtrykke vores holdninger til mad, mennesker og service. Med dette udtryk vil vi gøre alt hvad vi kan, for at gøre det så hyggeligt som vi kan for vores gæster og samarbejdspartnere.  
Vi tror på, at god mad og glade kollegaer giver glade gæster.
Håbet om derved at skabe et værested, fællesskab og en restaurant for alle typer mennesker.
Folk skal kunne mærke, at det vi brænder for, er kærlighed til rigtig mad og personlig service.  
 
Steffen Krogh, jeg er uddannet kok fra Brasseriet Gilleleje.  Derefter kom jeg til Biogen, Hillerød, Meyers kantiner, hvor jeg blev inspireret i det nye Nordiske Køkken. Jeg har siden hen haft diverse lederstillinger. Bl.a. på Kokkedal slot hvor jeg for første gang stiftede bekendtskab med ”fine dining” siden hen har jeg hjulpet små restaurationer med opstart.
 
Mads Schack Pedersen, jeg er uddannet kok fra kantinen i ATP og restaurant Tinggården. På Tinggården fik jeg min store passion for mad, og gæster. Jeg har gennem Meyer koncernen udviklet meget med diverse lederstillinger. I 2014 tog jeg en iværksætter uddannelse som førte mig til at blive selvstændig. Siden hen drev jeg restauranten i Kokkedal golfklub i 2 sæsoner.
Vi har taget hul på et nyt kalenderår og vi bevæger os med hastige skridt mod en ny og rigtig god golfsæson. Som et nyt tiltag i år tilbyder vi en bedre og bredere information til dig som medlem. Det sker gennem vores månedlige nyhedsbrev, som vil indeholde et kort resume af kommende måneds baneaktiviteter, med en henvisning til den fulde beskrivelse som ligger tilgængeligt på vores hjemmeside via linket i bunden.

De 27 huller
Vi kan som en at de få baner i Nordsjællandsområdet glæde os over at kunne spille hele vores hovedanlæg uden andet end én restriktion, nemlig oplæg på tæt klippede arealer. Vi tillader igen år også kørsel med bagvogne og spil fra sommertee til sommergreens. Meget kommer til at ændre sig i år, blandt andet kommer der en ny klippeplan, der er baseret på input fra appen golfsporet. I kommende måned vil der være dræning og generelt afvandingsarbejde på 2 og 4 vest. Det vil ikke have betydning for spillet.

Natur og miljø
De nye år byder på meget i forhold til vores mange natur- og miljøprojekter. Vi har fået et interaktivt kort på vores natur- og miljøside, her kan du finde oplysninger og historier om vores pindsvinene projekt, den nye hjertesti m.m.

Par 3 og Parkeringspladsen
De nye græsspire stor trives efter de har fået lidt vand, og alle 6 nye greens er klar til sæsonen. Vi arbejder på gennem den sidste del af januar på at færdiggøre de sidste teesteder samt den grus sti der skal sno sig gennem området. Parkeringspladsen får også et løft gennem de næste par måneder, herunder indgangspartiet, renovering af p-pladser op imod keepergården, og en udtydning af træerne ind imod rangen.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev