Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Kære golfmedlem!
Så er der samlet lidt gode nyheder og informationer til dig. Indhold i dette nyhedsbrev :
  • Kommende aktiviteter
  • En sommerhilsen fra bestyrelsen
  • Hørsholm Fun Tour
  • Medlemskampagne
  • Fordelskort
  • Tøm bilen før tyven gør det
  • Nyt fra banen: Endnu en pris
  • Matchtur eller træningstur til efteråret
  • Shoppen: Boldtilbud og rabat på pink
  • Drop-in-intro og sommergolfskoler

Kommende aktiviteter

 
  • Lørdag d. 1. juni: Mandagsklubbens lørdagsturnering 
  • 1-2 juni: GolfPas-weekendkursus - få ledige pladser
  • Torsdag d. 6. juni: Gratis Drop-in-introduktion kl. 17-18 for ikke-golfere
  • Mandag d. 10. juni: Hørsholm Fun Tour 1

En sommerhilsen fra bestyrelsen

Selvom det kan være svært helt at mærke, er foråret nu næsten bag os og forude venter sommeren. Siden sæsonstart har vores sport oplevet dels en legendes genkomst og dels endnu en udgave af den danske turnering på European Tour. Begge ting var højdepunkter af hver sin art, og begge gav de lyst til at komme ud på banen og spille en masse golf.

En af mulighederne herfor er vores Hørsholm Fun Tour, som du kan læse mere om andetsteds i nyhedsbrevet. Ligesom vi selvfølgelig også opfordrer til at du melder dig til klubmesterskabet. I år afholder vi en stablefordturnering ved siden af den sædvanlige slagspilsturnering, så der er noget for alle spillere - uanset niveau.

Endelig skal det ikke forbigås, at prisregnen over vores klub ikke er forbi. Vores dygtige greenkeeperelev Magnus Kvistgaarden er netop blevet kåret som Årets Greenkeeperelev. Det er en meget stor hæder, og Magnus var oppe mod et stærkt felt. Det gør kun kåringen endnu flottere, og det viser lidt om den faglige styrke hos vores greenkeepere. For Magnus betyder det en tur til golfens allerhelligste haller: et praktikophold på selveste St. Andrews i det kommende efterår. Vi glæder os alle til at høre om denne helt unikke oplevelse.

Hørsholm Fun Tour

Vi har de senere år oplevet en svindende tilslutning til de mere traditionelle turneringer i forsommeren og har derfor valgt at juni måneds turneringer kommer til at blive afviklet på en lidt mere utraditionel måde.

Fælles for de tre turneringer - ud over navnet - er, at der vil være et tvist i forhold til de normale turneringer. Den første turnering, der afvikles 2. pinsedag 10. juni, vil således være en turnering for alle os, der efter et kikset slag, slår et perfekt provisorisk slag ind til pinden. Du vil nemlig få mulighed for at have en 2. serv på alle dine slag, så scoren forhåbentlig kommer i bund denne dag inden vi afslutter med en let frokost.

Den næste turnering, hvor hele turneringsgebyret går til sponsoren - Kræftens Bekæmpelse, vil give dig mulighed for at anvende et kast per hul. Du vil ikke skulle kaste, men du har muligheden. Dette kast vil tælle som et slag. Turneringen afvikles lørdag den 22. juni over ni huller.

Den sidste turnering inden sommerferien afvikles søndag den 30. juni som en green-some efterfulgt af frokost. Tvistet i denne turnering bliver, at hvert par udstyres med en snor, som kan anvendes som "ekstra længde" under runden. Hvis I eksempelvis har puttet og ligger 15 cm fra hullet, kan der klippes et tilsvarende stykke af snoren, og bolden er således i hul uden at bruge et ekstra slag. Snoren kan bruges på hele banen, dvs. også hvis du vil ud af en bunker eller et uspilleligt leje.

Vi håber, at I vil tage godt imod de nye initiativer og ser frem til at se mange af Jer til turneringerne.
 
Tilmelding foregår via GolfWorks på hjemmesiden.
 
/Turneringsudvalget

Kampagne: Medlemmer skaffer medlemmer

Det er fortsat muligt for medlemmer af Hørsholm Golfklub at henvise et nyt Classic fuldtidsmedlem og selv opnå rabat på sit kontingentet i 2020, hvis det nye medlem fortsætter sit Classic Fuldtidsmedlemskab.
 
 

Fordelskort til 14 baner

 
18 hullers Classic fuldtidsmedlemmer har mulighed for at købe et fordelskort til 14 andre FPG-golfbaner for kr. 600 og få en fri greenfee på hver af de 14 baner. Kortet kan købes i shoppen og sekretariatet. 

Følgende baner er med i FPG-fordelskortet:
Birkemose,  Brundtland, Dragsholm, Haunstrup, Hørsholm, Ishøj, Ledreborg, Markusminde, Midtsjælland, Odense Eventyr, Skjoldenæsholm, Stensballegaard, Vallø, Volstrup, Værebro.


Tøm bilen før tyven gør det

 
Der har i dette forår været et par kedelige indbrud i nogle biler på parkeringspladsen. Vi opfordrer derfor til at man ikke opbevarer værdigenstande i sin bil under spillet på banerne. 


Afroditte til venstre

Nyt fra banen

Pris
Hørsholm Golf har igen opnået en pris. Denne gang er det vores lærling og førstemand Magnus, som er blevet kåret til Toro Student of the Year 2019. Prisen blev uddelt i forbindelse med Made in Danmark i Himmerland, torsdag d. 23. maj. Stort tillykke til Magnus.
Læs pressemeddelelsen på golf.dk her...
 
Svendeprøve
Vores anlægsgartner Afroditte, der har været ansat i et års tid som elev, har netop bestået sin svendeprøve med et højt snit. Hendes speciale er indenfor pleje af anlæg. Hun stopper desværre i Hørsholm Golf her i slutningen af juni, idet hun skal ud at prøve kræfter som selvstændig anlægsgartner. Vi ønsker hende alt det bedste fremover.

Klippelinier
De nye klippelinjer er ved at tage form og sommerklippehøjderne er ved at være på plads. Det betyder blandt andet for dig som medlem eller gæst i Hørsholm Golf, at du ikke længere skal kæmpe nær så meget med den høje rough.

De 27 huller
Første del af den samlede renovering af anlæggets bunkers er ved at være på plads. Alt det høje græs er blevet fjernet i bagkanterne på alle bunkerne, samtidig er kanterne hugget til og nyt sand er fyldt i. De største ændringer af bunkers finder man på 4 Øst og på 6 Nord. På linket nederst, kan du læse det fulde skriv om vores renovering.

Natur og Miljø
Flere har spurgt til, hvad en sød unge dame går rundt og laver i vores søer. Svaret er, at Sanne holder vores spillelinjer langs hullerne fri for siv. Samtidig tilpasser hun også områderne så forholdene bliver så optimale som muligt for vores plante- og dyreliv i vandet.

Jeg takker på vegne af greenkeeperstaben for den meget positive feedback, som vi har oplevet fra jer, gennem de sidste par måneder. Vi glæder os til at se jer derude!

Læs det fulde skriv om banen på linket her...

Golfrejser til efteråret

Book allerede nu din plads på efterårets match eller træningstur. I samarbejde med Profil Rejser udbydes 2 spændende destinationer. 
  • Matchtur med Alan Simon-Mogensen til Portugal fra d. 20-27 oktober. Se rejseoplæg...
  • Træningsrejse med Peter Jeppesen til Tyrkiet fra d. 17-24 november. Deadline for tilmelding er d. 4. juni. Se rejseoplæg...

En æra lakker mod enden

En æra lakker mod enden. Efter at have solgt 20.340 Wilson Velocity bolde over de sidste 3 år, er tiden inde til at introducere en ny og lidt bedre bold fra Srixon. Bolden hedder Tour Special og kommer i en kasse med 15 stk. Der er en herre og en dame model. Prisen for 1 kasse er kr. 169,00 – 2 kasser kr. 269 og for 3 kasser 349. I hele juni giver vi, som introduktions tilbud 10% på nævnte priser.

I juni går vi i pink og giver 25% rabat på alle varer, hvor farven pink kan ses.
 
Vi glæder os til at se jer i shoppen.

Drop-in-intro hos Lars Nysøe

Kom til gratis golfintroduktion torsdag d. 6. juni kl. 17 til 18 i Hørsholm Golf. Alle interesserede ikke-golfere kan komme og prøve kræfter med golfslagene. Vores træner står klar på driving range til at vise dig de basale teknikker. Udstyr kan lånes. Tilmelding gerne på mail post@hoersholm-golf.dk, men drop bare forbi.

SommerSkoler med Peter Jeppesen

Golf i sommerferien for børn
- Kom på golfskole i sommerferien med Peter Jeppesen

Vi har i sommerferien et tilbud til dig. Du kan komme og spille golf og modtage træning. Her vil du blive undervist i lange slag, samt indspil og puttning. Derefter tager vi ud og spiller vores par 3 bane. Desuden byder dagene på en masse andre spændende udfordringer og lege.
Vi træner følgende dage:
Mandag d.3. juli kl. 9-12
Tirsdag d. 4. juli kl. 9-12
Onsdag d.5. juli kl. 9-12

Tilmelding er nødvendigt, da der max. er plads til 12 deltagere. Tilmelding skal ske på mail p.jeppesen@live.dk eller sms 51510149. Pris 500 kr. pr. deltager.
 
GolfSkoler for voksne
Peter Jeppesen afholder også sine populære SommerGolfskoler for voksne.
Du kan vælge imellem 4 uger:
Uge 26: 24-26. juni mandag-onsdag
Uge 26: 27-29. juni torsdag-lørdag
Uge 28: 8-10. juli mandag-onsdag
Uge 32: 5.-7. august mandag-onsdag
 
Frameld dig dette nyhedsbrev