Se dette nyhedsbrev i en browser

Kære golfspiller

Her er lidt aktuelle informationer fra Hørsholm Golf. Indhold i dette nyhedsbrev:
  • Julesalg
  • Juleturnering
  • GolfBox
  • Mand det nytter
  • BaneNyt
  • Træning
  • Golfrejse

Julesalg i shoppen

Julen står for døren og det fejrer vi i år med et stort udsalg. Gør et kup med følgende rabatter:
  • Jule super tilbud på bolde. Callaway Chrome soft før en kasse kr.379 nu 2 kasser kr. 500.
  • Srixon AD333 før en kasse (12 Stk.) kr. 229, nu 24 stk. i juleindpakning kr. 299.
  • 40% på sommer beklædning
  • 25% på efterår- og vinterbeklædning
  • 25% på alle sommer handsker
  • 25% på alle bolde fra Wilson og Bridgestone
  • 30% på alle bags
  • 25% på alt Callaway udstyr i butikken
Sidst men ikke mindst giver vi 10% rabat på køb af gavekort frem til den 23.12.2019
 
Vi glæder os til at se dig.
 
/Alan
2 DUSIN
SRIXON BOLDE
FOR KUN KR. 299,-

Juleturnering søndag d. 1. december

Der afholdes juleturnering søndag d. 1. december. Der spilles 9 hullers texas scramble med KUN 3 køller efter eget valg. Der er gunstart kl. 11:00. Turneringsfee er kr. 75,- inkl. gløg og æblesliver efter turneringen. Se mere i GolfWorks.

Skift til GolfBox

Vi skifter i dette efterår IT-system til GolfBox. Der udsendes en separat email til alle medlemmer, når skiftet fra GolfWorks til GolfBox sker.

Hørsholm Golfklub vinder et arrangement

Seniorherrerne havde i sommer dedikeret én af onsdagene til at støtte det gode formål "Mand det nytter" i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Her blev der indsamlet det største beløb pr. deltager, og klubben har derfor vundet et regelarrangement fra Oswald Academy. Læs hilsenen fra Kræftens Bekæmpelse nedenfor:
 
Slå et Slag for kuglerne 2019 er nu afsluttet, og det samlede resultat er gjort op. Fra maj til oktober har 2.800 golfspillere deltaget i turneringen og sammen indsamlet hele 620.000 kr. til Mand det nytter, Kræftens Bekæmpelses arbejde med mænd og kræft. Vinderne af de to hovedpræmier blev Marielyst Golf Klub og Hørsholm Golfklub. Marielyst Golf Klub indsamlede med 63.180,60 kr. det største beløb, og kan derfor glæde sig til et foredrag med Søren Kjeldsen. Hørsholm Golfklub indsamlede det største beløb pr. deltager på 592 kr., og har dermed vundet et regelarrangement fra Oswald Academy. Stort tillykke til vinderne.

Vi vil gerne sende en stor tak til alle, der har støttet turneringen, og en særlig tak til jer, der har arrangeret Slå et Slag for kuglerne - uden jer havde det ikke været muligt.

Mange hilsner
Charlotte Ritter Jespersen
Kræftens Bekæmpelse

BaneNyt

Det våde efterår med mange lyspunkter
Som mange sikkert har bemærket, er banen godt våd oven på et par måneder med rigtig meget nedbør. Trods dette har vi stadig åbent på Øst og Nord, mens Vest dog i en længere periode har været lukket. Men det tegner lyst i horisonten, idet vi efterhånden er ved at få bugt med de dræningsmæssige udfordringer, som har været årsag til lukningen. Vi forventer derfor at kunne genåbne Vest d. 25. november, når vi har fået klippet den til igen. Men det har på mange måder også været et fantastisk efterår. Vi kan i Hørsholm Golf nemlig bryste os af at have været med til at uddanne endnu en elev. Magnus blev nemlig færdiguddannet og han afsluttede eksamen med et flot 10 og 12 tal. Det har udløst en bronzemedalje, som Magnus fik overrakt på dagen i Sandmosen Nordjylland, hvor han har tilbragt meget tid de sidste 4 år. Magnus er dagen efter hans translokation på Sandmosen, taget til St. Andrews Links i Skotland. Det var et ophold, som han vandt i forbindelse med hans kåring til Toro Student of the Year tidligere på året. Her skal han være på et praktikophold i 4 uger, hvor han skal arbejde på Eden Course, Castle Course, New Course og den berømte Old Course. Magnus vil holde et oplæg på vores forårsinfomøde for banen. Her inviterer vi medlemmer til en aften med historier fra golfens fødested, lidt om banen og ikke mindst vores natur og miljøarbejde. (datoen sættes i januar).

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en fantastisk start på sæson 2020.

Læs det fulde baneskriv på linket her:
www.hoersholm-golf.dk/baner/nyt-fra-coursemanager/

De allerbedste Julehilsner
Anders kamp Mortensen
Course Manager

Træning hos Lars Nysøe

Træning fra uge 2 - uge 13 (minus uge 7) 
Par eller individuel Søndage, mandage og tirsdage
 
Priser:
1x1 time kr 700,-
5x1 time kr 3.000,- (ved par, 1.500,- pr/person)
8x1 time kr 5.000,- (ved par, 2.500,- pr/person)
1x1/2 time kr 375,- (kun individuel)
5x1/2 time kr 1.650,- (kun individuel)   
 
BOOK LEKTIONER PÅ E-MAIL, SMS ELLER HG’s HJEMMESIDE
mobil 40883534  

Golfrejse med Peter Jeppesen

I samarbejde med Profil Rejser udbydes der til foråret en spændende golfrejse. Golfrejsen er fra d. 21.-28. marts 2020. Rejs med Peter Jeppesen til Playa Granada Club Resort & Spa (4*). Beliggende i smukke omgivelser syd for Granada, kun 50 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Fra hotellet er der udsigt til bjerge i Sierra Nevada bjergkæden og foran hotellet ligger en skøn strand. Los Moriscos Golf Club ligger delvist ud mod kysten og har fabelagtige greens. Banen snor sig rundt gennem området og har et let og dynamisk design, der gør det muligt at gå banen rundt på ca. 4 timer.
 
 
Spørgsmål til rejsen?
PGA-træner Peter Jeppesen
Mobil: 5151 0149
E-mail: p.jeppesen@live.dk
 
Frameld dig dette nyhedsbrev