Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære golfspiller
 
Indhold i dette nyhedsbrev fra Hørsholm Golf:
  • Nytårshilsen fra Klubben
  • Fastelavnsarrangement - alle er velkommen
  • Restaurant Lerbækgaard er med på DinnerDays
  • Nyt fra trænerne Lars og Peter
  • Rejsemuligheder med Profil Rejser

Nyt fra Klubben

En lille nytårshilsen
Et nyt år er nu startet, og endnu engang er der nok at glæde sig til. Som det er traditionen, starter vi med klubbens generalforsamling, der afholdes tirsdag, den 10 marts klokken 19.00 i "Stalden". Derefter starter årets mange klubaktiviteter med turneringer og en masse andet. Hertil kommer, at vi i 2020 lægger bane til en DGU-turnering i form af DM for 2 generationer. Det afholdes den 27. og 28. juni, og der skal lyde en opfordring til at komme og se på - det bliver en sjov og spændende turnering. Året byder også på besøg af paragolfere, hvilket vi også ser meget frem til.

Som tidligere meddelt, har DGU udsat overgangen til det nye handicapsystem til 2021. Der vil naturligvis blive afholdt informationsmøde herom i løbet af året, men der skal herfra lyde en opfordring til at få spillet så mange tællende runder som muligt i 2020. Det vil gøre ens handicap pr. 2021 langt mere retvisende, og lette den enkelte spillers overgang til det såkaldte WHS-system ganske betragteligt. Hvis den milde vinter varer ved, er vejret ingen hindring for at begynde allerede nu.

Fastelavnsarrangement d. 23. februar

Fastelavn i Hørsholm Golf
Hørsholm Golf holder søndag 23. februar kl. 11.00 fastelavn for både medlemmer, gæster, samarbejdspartnere. Alle, der har lyst til at være med, er velkomne.

Der vil være konkurrencer for både små og store. For børnene tøndeslagning på fastelavnstønder fyldt med slik, karameller og andet godt. Der vil være præmier til både kattedronning, kattekonge og bedste udklædning. For voksne er der en ”olietønde” konkurrence på driving rangen. Præmien til den bedste olietøndegolfer er en fin købmandskurv.

Varm chokolade
Efter tøndeslagning og olietøndekonkurrence byder Restaurant Lerbækgaard på varm chokolade og Kringlebageren leverer lækre fastelavnsboller til børn og voksne.

Tilmelding
Af hensyn til planlægningen bedes tilmelding ske til Svend Christensen på mail sc@hoersholm-golf.dk.
Deadline for tilmelding er onsdag d. 26. februar.
Tilmeld dig selv, en ven, et barn, en mor, en far, en bedsteforældre.
Alle er velkommen!
Vi glæder os til at se dig!

DinnerDays i Restaurant Lerbækgaard

I forbindelse med DinnerDays fra d. 11-16. februar tilbyder Restaurant Lerbækgaard følgende menu:
  • Snack: Kyllingchips, sesam grissini, tomatmayo
  • Forret: Røget kammusling tatar, citroncreme, sprøde kapers, gulerodschips
  • Hovedret: Svinebryst, grillet pakchoy, svampesaute, rødvinsglace, grov kartoffelmos, eller Helstegt rødspætte, spidskål, limechips, beure noiset, aspargeskartofler, senneps urter
  • Dessert: Panna cotta med appelsin og ingefærsky, citronmelisse crumble
DinnerDays menupris kr. 210,- (+ billetgebyr) pr. person

Nyt fra Lars Nysøe

Kurser i Påsken
Specialslag - bolden over og under fødder, op og ned ad bakke slag: Skærtorsdag 9-11 2. Påskedag 9-11
Driver Påskedag 12-14
4-6 personer pr hold
Kr 500,- pr person
Tilmelding sms, e-mail eller HG’s hjemmeside

Individuel eller par træning 12/1-29/3 - alle søndage, mandage eller tirsdage. Bookes på sms, e-mail eller HG’s hjemmeside. 5-turskort købt i 2019, skal bruges inden 31/12-2020.
 
Kontakt:
PGA-træner Lars Nysøe
Mobil: 4088 3534
E-mail: larsnysoe@hotmail.com

Nyt fra Peter Jeppesen

Golfrejse 21-28 marts 2020
Rejs med Peter Jeppesen til Playa Granada Club Resort & Spa (4*). Beliggende i smukke omgivelser syd for Granada, kun 50 minutters kørsel fra Malaga lufthavn. Fra hotellet er der udsigt til bjerge i Sierra Nevada bjergkæden og foran hotellet ligger en skøn strand. Los Moriscos Golf Club ligger delvist ud mod kysten og har fabelagtige greens. Banen snor sig rundt gennem området og har et let og dynamisk design, der gør det muligt at gå banen rundt på ca. 4 timer. Se mere om rejsen her...
 
Kontakt:
E-mail p.jeppesen@live.dk

Rejsemuligheder med Profil Rejser

Påsketur til Estoril, Portugal, 9. – 14. april 2020
Midt i Estoril med udsigt til havet og grønne haver ligger det elegante luksushotel, Palacio Estoril, som er opført i klassisk stil. Siden 1930erne har det fine hotel taget imod gæster, som værdsætter et højt serviceniveau, unik atmosfære og fantastisk beliggenhed. Hotellet tilbyder restaurant, bar, en stor swimmingpool og ikke mindst Estoril Golf, der er blandt Portugals ældste golfbaner. Den klassiske bane er designet af Mackenzie Ross, som har skabt en bane med smalle fairways kantet af pinje- og eukalyptustræer i det kuperede terræn. Ankomst tidligt om morgen og en afrejse sent om eftermiddag gør at i kan få fuld udnyttelse af rejsen i forhold til tiden. Dvs. 5 overnatninger men 7 fulde dage. Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 7.290. Skriv til Profil Rejser Golf golf@profilrejser.dk eller ring 77335620.Tilmeldingsfrist: 30. januar 2020

Rejsetilbud til Cascais/Estoril, Portugal, 4. – 11. april 2020
Cascais og Estoril – engang to søvnige, små fiskerbyer – er i dag et elsket sommerrejsemål for mange danskere. Med en beliggenhed ved tre gyldne bugter byder området på sol og strand, skønne golfbaner og en smuk lystbådehavn i nærheden af den gamle bydel. I bymidten finder du en gågade med designerbutikker og restauranter. Resortet rummer fem barer og restauranter, tre udendørs og en indendørs pool, spa med sauna og jacuzzi, Kids Club, 24 timers roomservice, seks tennisbaner samt en skøn golfbane, designet af Robert Trent Jones. Pris per person i delt dobbeltværelse kr. 10.495. Tilmeldingsfrist: 28. februar 2020.

Klik her for detaljer og tilmedling... 
 
Frameld dig dette nyhedsbrev