Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære golfspiller
 
Så er der lidt shop-nyheder til dig:
  • Shopudsalg d. 22-23. februar
  • Matchtur til efteråret
  • Fastelavnsarrangement d. 23. februar

Nyt fra shoppen

Vi er nu lidt over halvvejs igennem en varm og våd vinter. Heldigvis nærmer foråret sig med raske skridt og vi er så småt ved at gøre klar til en super sæson. Vi vil også gerne hjælpe dig med at blive klar og har følgende tilbud:
 
Skift af grips
Er dine grips blevet glatte og svære at holde fast på, er det tid til at få dem skiftet. Vi tilbyder derfor i hele februar 10% rabat på skift af grips. Priser fra kr. 100 og op til 149 på jern og køller.
 
Demoudstyr sælges
Vi sælger ud af vores Callaway Rogue demokøller. Gør et kup og spar 50%. Gælder så længe lager haves.
 
Oprydningsudsalg
Vi skal også have plads til nye varer, så derfor holder vi et ekstraordinært udsalg i weekenden d. 22.-23. februar. Vi holder åbent fra kl. 09.00 til 15.00 begge dage.
  • 40% på alt beklædning
  • 40% på alle sko
  • 40% på alle Wilson bolde og handsker
Åbningstider i februar
Efter aftale med Alan. Skriv til shop@hoersholm-golf.dk.

Årlig matchtur med Alan

Årlig matchtur til Doubletree Hilton Islantilla golf resort i Spanien uge 43 eller/og 44. Da der har været en meget stor interesse omkring min årlige matchtur, er turen i år allerede klar for tilmelding. Har du spørgsmål må du endelig kontakte mig på mail shop@hoersholm-golf.dk eller telefon 51521789.

Fastelavnsarrangement d. 23. februar

Vi holder søndag 23. februar kl. 11.00 fastelavn for både medlemmer, gæster, samarbejdspartnere. Alle, der har lyst til at være med, er velkomne. Der vil være konkurrencer for både små og store. For børnene tøndeslagning på fastelavnstønder fyldt med slik, karameller og andet godt. Der vil være præmier til både kattedronning, kattekonge og bedste udklædning. For voksne er der en ”olietønde” konkurrence på driving rangen. Præmien til den bedste olietøndegolfer er en fin købmandskurv.

Varm chokolade
Efter tøndeslagning og olietøndekonkurrence byder Restaurant Lerbækgaard på varm chokolade og Kringlebageren leverer lækre fastelavnsboller til børn og voksne.

Tilmelding
Af hensyn til planlægningen bedes tilmelding ske til Svend Christensen på mail sc@hoersholm-golf.dk.
Deadline for tilmelding er onsdag d. 19. februar.
Tilmeld dig selv, en ven, et barn, en mor, en far, en bedsteforældre.

Alle er velkommen!
Vi glæder os til at se dig!
 
Frameld dig dette nyhedsbrev